tisdag 11 december 2012

Min bok!

Jaaaaaaaaa! Nu finns min debutbok Dagarna att köpa. Åsa Grennvall har skrivit ett jättebra efterord och Olof Svenblad har gjort formgivningen. Nilleditions är förlaget. Hurra! Köp den här.


15 kommentarer:

 1. wow vad fin!! /A

  SvaraRadera
 2. Jag fick den i julklapp av min bästis i går (vi sågs inte förrän då) och jag läste ut den i dag.... alltså du är SÅ BRA och din bok är SÅ BRA och snygg och allt!

  SvaraRadera
 3. Jag käpte den på Bokus, och läste den direkt. Sjukt bra.

  SvaraRadera
 4. den ska jag önska mig i födelsedagspresent! blir 31 i dagarna!

  SvaraRadera
  Svar
  1. grattis i förskott, och jag ska önska mig din nya bok när jag snart fyller 32!

   Radera
 5. Jag älskade den, och kände igen mig! Önskar jag kunde rita proportionerligt, för jag blir inspirerad att också skriva dagbok på det här sättet!

  SvaraRadera
 6. Anonym, jag har också haft jättesvårt med att rita proportioneligt. Jag tycker inte du behöver bry dig om det utan rita ändå. Det blir ju oftast finast om det inte ser helt perfekt ut tycker jag. Börja rita!

  SvaraRadera
 7. Snubblade över dina serier på tjejjouren. Nu är jag fast, helt underbara! Tycker om att du beskrivit känslan av att oroa sig och tänka sönder, om du förstår hur jag menar?
  Ska försöka köpa din bok!

  SvaraRadera
 8. oj oj, det är så fint det här. BOKEN ALLTSÅ. och snart får jag den hem i brevlådan!! ps. Du är skitgrym, jag tycker du är rolig och ärlig (eller vad vet jag?), hur som helst är jag impad.

  SvaraRadera
 9. Läste ut din bok i morse och har känt mig aspeppad hela dan. Keep it up!

  SvaraRadera